Gastenverblijf

 

Ruim logeren

Het appartement op de eerste verdieping is volledig ingericht voor een relax verblijf in het mooie Haspengouw met 2 personen. Comfortabele zetels in de ruime leefruimte en de eettafel met zicht op de Haspengouwse velden zorgen ervoor dat u volledig kan ontspannen op eigen ritme. Het appartement leent zich uitstekend voor langer verblijf! 

 

Zalig slapen

Slaapruimte met 2-persoons boxspring en voldoende kastruimte voor langer verblijf. Wij voorzien standaard een dubbel donsdeken, maar 2 één-persoonsdekbedden zijn mogelijk op vraag.

Mogelijkheid voor extra bed in de leefruimte voor een 3de persoon. Babystoeltje gratis ter beschikking op vraag. Zie voorwaarden voor meer info.

 

Heerlijk douchen

Badkamer met ruime inloopdouche, toilet en lavabo. Badhanddoeken, zeep en haardroger zijn standaard aanwezig. Op gelijkvloers is er een extra toilet.

 

Nuttige voorzieningen

Keuken voorzien van het nodige om te koken, inclusief microgolf, koelkast met diepvries vak, olijfolie, standaard kruiden, peper, zout, suiker, thermos, electrische pizza oven. 

Keukenhanddoeken en afwasmiddel zijn standaard aanwezig.

Wij serveren géén ontbijt, maar in de keuken is een senseo koffieapparaat met koffiepads, thee, snelkoker, koffie thermos en filter om zelf koffie te zetten (gewone koffie is niet voorzien), en een toaster. 

Flatscreen TV, sterk wifi  netwerk, leesboeken. Uitgebreide toeristische informatie inclusief fiets-en wandelkaarten. Airconditioning.

In Vechmaal vertrekken 3 wandelingen van Greenspot Heks, waarmee je ook makkelijk aansluit op wandelingen van Greenspot Grootloon, ter hoogte van het doorkijk-kerkje

Fietsen in Haspengouw is zalig! Knooppunt 133 ligt op 500m afstand van het verblijf! 

Tuin met zit- en ligstoelen, Smokey Joe BBQ op vraag. 

 

Prijs - Reserveren

Prijs per nacht 2 personen 90€* - Minimaal verblijf 2 nachten!

Een extra bed kan in de leefruimte geplaatst worden:

   Gewoon bed : kinderen 3 tot en met 12 jaar: 20€/nacht

   Gewoon bed : vanaf 13 jaar en volwassenen: 30€/nacht*

   Kinderbedje (0-2jaar), inclusief babystoeltje indien gewenst: 10€/nacht. 

Lang verblijf? Contacteer ons voor aangepaste prijs!

Bel Marc op 0479/726812 of email info@onelunchaday.be

*Prijzen geldig tot 1maart2025

 

Reviews

Wat vonden vorige gasten van het verblijf? Reeds 5 jaar op rij is onze gemiddelde quotering 9.6! Lees er meer over op Booking.com

 

 

English

Enjoy a relaxing stay in "The Toscany of Belgium"! For more information follow this LINK

 

Haspengouw!

In elk seizoen is Haspengouw heerlijk om te bezoeken. Natuur, cultuur, gastronomie...

Met de fiets de streek ontdekken is een absolute aanrader! Fietskaarten zijn beschikbaar, eigen fietsen kunnen in de garage gezet worden. Ook mogelijkheid tot huur van fietsen. Meer dan 70% van het fietsroutenetwerk in onze streek is auto-vrij en loopt over verkavelingswegen en door fruitplantages, een echte aanrader! 

Ontdek de streek

www.onelunchaday.be - info@onelunchaday.be - 0479 72 68 12

BTW BE0563 463 793 - IBAN BE78 7360 11244 586 BIC KREDBEBB

Langstraat 30, 3870 Vechmaal (Heers)