Gastenverblijf

 

Ruim logeren

Het appartement op de eerste verdieping is volledig ingericht voor een relax verblijf in het mooie Haspengouw met 2 personen. Comfortabele zetels in de ruime leefruimte en de eettafel met zicht op de Haspengouwse velden zorgen ervoor dat u volledig kan ontspannen op uw eigen ritme.

 

Zalig slapen

Slaapruimte met boxspring bed en voldoende kastruimte voor langer verblijf. Wij voorzien standaard een dubbel donsdeken, maar 2 één-persoonsdekbedden zijn mogelijk op vraag.

Mogelijkheid voor extra bed in de leefruimte voor een 3de persoon (supplement 15€/nacht) of een kinderbedje (5€/nacht). Babystoeltje gratis ter beschikking op vraag. 

 

Heerlijk douchen

Badkamer met ruime instapdouche, toilet en lavabo. Handdoeken, zeep en haardroger zijn standaard aanwezig. Op gelijkvloers is er een extra toilet.

 

Nuttige voorzieningen

Keukenuitrusting voorzien met al het nodige om te eten en koken, inclusief microgolf, koelkast met diepvries vak, olijfolie, standaard kruiden, peper, zout, suiker, thermos, electrische pizza oven. 

Keukenhanddoeken en afwasmiddel zijn standaard aanwezig.

Wij serveren géén ontbijt, maar in de keuken is een senseo koffieapparaat met koffiepads, thee, snelkoker, koffie thermos en filter om zelf koffie te zetten (gewone koffie is niet voorzien), en een toaster. Ook keukenhanddoeken en afwasmiddel moet je niet meebrengen. 

Flatscreen TV, sterk wifi  netwerk, leesboeken. Uitgebreide toeristische informatie inclusief fiets-en wandelkaarten.

Tuin met zit- en ligstoelen, Smokey Joe BBQ op vraag. 

Mogelijkheid tot gebruik van fietsen (2 gewone fietsen, 1 e-bike) aan 5€-15€/dag

 

Reserveren? Reviews?

Prijs per nacht 2 personen 70€ / Minimaal verblijf 2 nachten / Bijkomend bed 15€/nacht - Kinderbed 5€/nacht

Lang verblijf? Contacteer ons voor aangepaste prijs!

Bel Marc op 0479/726812 of email info@onelunchaday.be

Wat vonden vorige gasten van het verblijf? Reeds 3 jaar op rij is onze gemiddelde quotering 9.6! Lees er meer over op Booking.com

 

 

English

Enjoy a relaxing stay in "The Toscany of Belgium"! Find more information via this LINK

 

Haspengouw!

In elk seizoen is Haspengouw heerlijk om te bezoeken. Natuur, cultuur, gastronomie...

Met de fiets de streek ontdekken is een absolute aanrader! Fietskaarten zijn beschikbaar, eigen fietsen kunnen in de garage gezet worden. Ook mogelijkheid tot huur van fietsen. Meer dan 70% van het fietsroutenetwerk in onze streek is auto-vrij en loopt over verkavelingswegen en door fruitplantages, een echte aanrader! 

Ontdek de streek

www.onelunchaday.be - info@onelunchaday.be - 0479 72 68 12

BTW BE0563 463 793 - IBAN BE78 7360 11244 586 BIC KREDBEBB

Langstraat 30, 3870 Vechmaal (Heers)