Chambre dAmis

 

Welkom!

Chambre dAmis staat voor gezelligheid in table d’Hôtes stijl! Reservatie kan vanaf 8 personen en er kunnen tot 20 personen rond de tafel voor een ONTBIJT of LUNCH, alle dagen van de week en in het weekend

Bij mooi weer serveren we het aperitief met hapjes buiten! Kijk HIER alvast even om uw menu samen te stellen! 

Chambre dAmis is dé ideale formule voor familie etentjes en communie/doopfeest in kleine kring!

Contacteer ons vrijblijvend via INFO/RESERVATIE ! 

 

Open Keuken Concept

"Wat is dat eigenlijk: een Open Keuken Concept?

Veel families vonden reeds de weg naar Chambre dAmis. Het voelt hier namelijk een beetje als "thuis": gerechten worden op tafel gezet en voor de rest ben je heerlijk relax rond de tafel of in de tuin. Je bedient jezelf naar wens, inclusief drank. Na de maaltijd zet je de borden op elkaar, maar de afwas... die is voor ons! 

Dit alles met een zalig jazzy muziekje op de achtergrond van onze Spotify list !

Nieuwsgierig? Neem hier even een kijkje! 

Life is for Living

"Tijd voor natafelen" is bij ons van groot belang. We willen dit maximaal inzetten bij onze lunchformules. Daarom is het niet meer mogelijk om te reserveren voor een diner 's avonds. Dank voor uw begrip! 

 

Onze klassiekers

Hieronder onze suggesties. Kies één menu voor je groep, 2 of 3-gangen. We maken graag een aangepast gerecht voor vegetariërs of personen die allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen op voorwaarde dat we dit tijdig weten. Geef dus zeker een seintje op voorhand! Een apart gerechtje voor de kindjes kan ook! 

Ons 3-gangen lunchmenu is INCLUSIEF glaasje Espumante (of alternatief), smaakmakertje, voor-hoofdgerecht en dessert, water op tafel, en koffie, prijzen tussen 45-55€

Voor een 2-gangen menu opteer je voor een hoofdgerecht en dessert, inclusief huisaperitief, smaakmakertje, water en koffie, prijzen 30-40€

Huiswijn en andere dranken worden op het einde gezamelijk afgerekend per fles. Of kies voor een all-in formule (inclusief frisdrank, wijn, pils tot en met de koffie).

Snelle lunch of één gerecht bij je uitstap in Haspengouw (bvb pastaschotel, smakelijke salade,...)? Ook dat is mogelijk! Wij bespreken graag de opties! 

 

Reserveren?

Reserveren kan voor ontbijt of lunch, zowel tijdens de week als in het weekend

Voor het koffiemoment met Limburgse vlaai kan je enkel tijdens de week reserveren.

Vraag meer info of reserveer

Marc Robyns - 0479/72 68 12 - info@onelunchaday.be
LANGSTRAAT 30 - 3870 Vechmaal-Heers

 

Ontbijt

Ben je op bezoek in Haspengouw en zoek je een leuke locatie om te ontbijten? Dat kan!

Standaardontbijt 18€ pp: fruitsap, koffie, pistolets en grof brood, ambachtelijke confituren en beleg waaronder huisgemaakte tonijnsla, spek en ei.  

Luxeontbijt 25€pp. : standaardontbijt + glaasje Espumante bij aankomst, vers geperst fruitsap, zalm, tomaatjes.

Al onze ontbijtformules zijn inclusief 'op het moment gebakken' speltpannenkoekjes!                             Omdat Life nu eenmaal For Living is... ;-) 

Start de dag in Chambre dAmis met een leuk ONTBIJT met vrienden en je dag in Limburg kan niet meer stuk! Stuur uw vraag via "Reserveren" en wij laten u weten of Chambre dAmis nog vrij is op úw dag! Telefonisch via 0479/72 68 12.

Reserveren kan vanaf 8 personen. Aankomst tussen 8u-10u. 

Hier vind je INSPIRATIE voor je bezoek aan de streek! 

 

Lunch

Snelle lunch als tussenstop bij uw uitstap in Haspengouw, of lekker uitgebreid een namiddag genieten met goede vrienden of familie?                                                                                               Als je de tafel reserveert voor een lunch, blijf je natafelen zolang als je wil! 

Alle formules zijn mogelijk: Belegde broodjes, soep met hoofdgerecht, slaatjes en/of een smakelijke pasta ovenschotel als snelle lunch; of heerlijk uitgebreid genieten van een 3-gangenlunch ... Wij passen ons graag aan aan uw wens!

Kijk HIER voor meer info of contacteer ons voor een aangepast voorstel via RESERVEER of bel Marc op 0479/72 68 12.

 

 

Limburgse vlaai!

Tijdens weekdagen is het mogelijk om te reserveren in de namiddag voor een koffiemoment met Limburgse vlaai! Dit kan voor 10-22p. Ideaal als je op groepsuitstap bent en een aangenaam rustpunt wil inlassen. 

We zetten koffie/thee/water en Limburgse vlaai op tafel, voor 10€pp.

Altijd mogelijk om aan te vullen met bvb speltpannenkoekjes of ander lekkers. Klik HIER voor info of reservatie!

 

Discussietafel

Zoek je een relaxte locatie om een brainstorm sessie te houden? Vergaderen zónder beamer toestanden? Reserveer dan de discussietafel. Enkel in combinatie met een ontbijt-of lunchformule.

Chambre dAmis wordt dan jouw 'meeting room with a view'! Ontbijtvergadering, Lunchvergadering,...? Contacteer ons met uw voorstel en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. 

Een luchtje happen tussen de sessies door? Even de benen strekken? Onze tuin en het terras is beschikbaar om uw vergadering nieuwe zuurstof te geven! Aperitiefje met hapjes na de vergadering rond de vuurkorf? Informeer vrijblijvend voor onze formules! 

 

Fiets en Lunch

Al gehoord van Fietsparadijs Limburg? Die naam is niet gestolen. Het fietsroutenetwerk bestaat intussen al meer dan 25 jaar en nergens fiets je zó relax als in onze provincie. Kom dus zeker Haspengouw ontdekken met de fiets en combineer je dag met een lunch in Chambre dAmis! Bij mooi weer staat een aperitiefje klaar in de tuin bij aankomst! Kies een lunchformule die best past bij jouw fietsuitstap.

Fietstocht starten in Borgloon aan de Stroopfabriek? Check RouteYou "Chambre dAmis Fiets en Lunch"! Je kan ook fietsen huren bij dit startpunt. Fietskaarten beschikbaar bij ons op vraag. Niet gewoon om te fietsen? Dan is een e-bike ideaal om de Haspengouwse heuveltjes te trotseren, zo kan je dubbel genieten van het mooie landschap! 

 

Parkeren

Parkeer op de ruimte vóór Chambre dAmis, ook op de oprit vóór de poort! 

Er zijn ook 2 parkeerplaatsen voor het huis RECHTS (nr 28). 

Indien er geen plaats meer vrij is, verder in de straat is er voldoende plaats ter hoogte van de bocht.

 

Reviews

Deze reacties van gasten geven een idee over waar Chambre dAmis voor staat: een gezellig en lekker samenzijn met thuisgevoel.  Was jij reeds bij ons? Geef gerust uw feedback via Facebook , Tripadvisor of Google Reviews

 

Openingsuren

Chambre dAmis is enkel open op reservatie voor ontbijt of lunch, maar wel elke dag van de week én tijdens het weekend

Kom je met een groep op bezoek in de streek? Tijdens de week kan je ook reserveren voor koffie met Limburgse vlaai in de namiddag. Bel Marc en bespreek de opties samen! 

Natafelen na een lunch kan gerust, wij sluiten wel rond 18u!

www.onelunchaday.be - info@onelunchaday.be - 0479 72 68 12

BTW BE0563 463 793 - IBAN BE78 7360 11244 586 BIC KREDBEBB

Langstraat 30, 3870 Vechmaal (Heers)